Dovolená Velký Meder 2010


Díky upozornění jednoho čtenáře nabízím video z Velkého Mederu


neděle 24.1.2010

Dnes jsem ze zajímavosti zabrousil na stránky Termálparku. Chtěl jsem zjisti, co je nového. To bylo překvapení!
Ceny vstupného - zdražení, a nemalé. Namátkou příklad avizovaných cen od 1.10.2009: dospělý všední den 7 € , víkend 8 € , nad 60 let 1,5 €  sleva. Pro ubytované sleva (po předložení potvrzení) 0,5 €.
Bojím se, že tyto "zimní" ceny budou ještě přes léto navýšeny. Domnívám se, že touto cenovou politikou si odradí hodně návštěvníků. Již loni si místní stěžovali na pokles klientů.
Začínáme uvažovat, ač neradi, o změně destinace.

neděle 30.5.2010

Tak jedeme od 19.6.2010, pro letošek ve stejném termínu jako moje sestra s manželem. Přijedou i pravidelní spolurekreanti z Přepych. Bude veselo. Hlavně aby vyšlo počasí a neopakoval se minulý rok.
V sekci Příspěvky čtenářů je čerstvý postřeh návštevníků z minulého týdne.

pondělí 7.6.2010

Získal jsem pár nových informací z koupaliště. Probíhá čilý stavební ruch v oblasti rekreačního a dětského bazénu (bazény s tzv. vodními deštníky či hříbky), které se nacházejí v severovýchodní části areálu. Provozovatelé však předpokládají otevření začátkem července. Termální areál má i novou webovou prezentaci, docela se mi líbí. Dopručuji nahlédnout a získat informace. Je tam i 3D mapa areálu tak, jak bude areál vypadat po dokončení rekonstrukce v roce 2011.

pátek 18.6.2010

Tak všechno je jinak. Vzhledem k děsivé přepovědi počasí na příští týden a hrozbě opakování minulého roku jsme letošní pobyt ve Velkém Mederu skrečovali a narychlo se přeorientovali na jinou destinaci - Řecko, Korfu. Tato oblast přeci jenom skýtá daleko větší naději na slušnější počasí, teplo a sluníčko. Odlet zítra v podvečer.
Je však docela pravděpodobné, že zopakuji podzimní podyt ve Velkém Mederu.

pátek 18.6.2010

Dovolím si upozornit na příspěvek spřátelené duše p. Konečného

http://hardkon.cz/povidky/povidka16.php